3rafawy صاحب منتدي الالعاب والتسالي
الجنس :
العمر : 36
المزاج : عالى اوى وزى الفل تاريخ التسجيل : 21/09/2009 عدد المساهمات : 1359 as7ap-plus.own0.com الأوسمة :
| موضوع: طريقه عمل الكبسه السعودي الثلاثاء أكتوبر 13, 2009 2:16 pm | |
| الكمية تكفي: 4 أشخاص وقت التحضير: 20 دقيقة وقت الطهي: 20 دقيقة المقادير: -3اكواب ارز بسمتى -3ملاعق زيت -ملعقة سمنة -عدد 2بصلة مفرومة متوسطة -كوب طماطم -3ملاعق كبيرة بهارات كبسة(متوفرة عند العطار) -نصف كوب زبيب مسلوق -كيلو لحم كندوز مكعبات -ورق لاورور -فلفل اسود -ملح -فص ثوم -لوز مسلوق التحضير: -يسلق اللحم مع البهارات والتوابل وورق لاورو والفلفل والثوم -تصفى الشربة وتتركجانبا -يصفر البصل مع الزيت والسمنة ثم نضع الارز ويشوح ثم نضيف الطماطم 2كوب من والشورة المصفاة حتى تغطى الارز بين حين واخر اذا احتاج الى شوربة نضبف -نحمر اللوز المسلوق ونصفية ونمر الزبيب المسلوق ونصفية -نضع اللحم فى الفرن ثم نغرف الارز ثم نضع اللحم من فوقة ونزينة باللوز والزبيب - وبالهنا والشفا عرفاااااااااااوي | |
|
gogo صاحب الكلام في الحب " سابقا "
الجنس :
العمر : 34
المزاج : حلوه تاريخ التسجيل : 21/09/2009 عدد المساهمات : 2021 الأوسمة :
| موضوع: رد: طريقه عمل الكبسه السعودي الثلاثاء نوفمبر 03, 2009 2:50 am | |
| تسلم ايدك يا عرفاوي هي دي الاكلات الجامده جووووووجوووووو | |
|
cool man المراقــــــــــــــب العـــــام
الجنس :
المزاج : عالى تاريخ التسجيل : 26/09/2009 عدد المساهمات : 4055 https://as7ab-plus.own0.com الأوسمة :
| موضوع: رد: طريقه عمل الكبسه السعودي الأربعاء نوفمبر 04, 2009 3:55 pm | |
| تسلم ايدك عرفاوى
بجد اكلة جميلة والطريقة صح لانى انا باكلها وعارفها
الله ينور عليك
وتقبل مرورى
كول مان | |
|