موضوع: طريقة عمل البصاره الخميس أكتوبر 15, 2009 11:33 pm
البصاره
المقادير
ربع كيلو فول مدشوش ( فول منزوع منه القشرة الخارجية ) قليل من الثوم + بصلة + شبت وكزبرة خضراء ملح وكمون +ربع كوب زيت
الطريقة
يسلق الفول مع قليل من الشبت والكزبرة للحصول علي اللون المائل للأخضرار بعد ذلك بيرد ويضرب في الخلاط نضع الخليط في اناء ونضيف الية قليل من الشبت والكزبرة الخضراء ونضيف الملح والكمون. في اناء اخر تحمر البصلة حتي يصبح لونها ذهبي فنضيف لها الثوم المفري حتي يصيروا ذهبي غامق نضيف نصف البصل مع الثوم بالزيت الي اناء البصارة ونصبها في اطباق ونجمل الاطباق بباقي البصل والثوم وبالهناء والشفاء - هذة المقادير تعطي كميه 3 اطباق تقدم البصارة مع البصل المتبل بالملح واليمون أو الباذنجان المخلل
تاريخ التسجيل : 13/10/2009عدد المساهمات : 16 battot_palace@yahoo.comالأوسمة :
موضوع: رد: طريقة عمل البصاره الجمعة أكتوبر 16, 2009 8:16 pm
ليه كدة بس يا جماعة ايه الاحباط ده والله شكلها تحفة ويجنن رغم انى مش بحب البصارة بس مقولتليش هي البصارة دى بتتاكل ف الصيف ولا ف الشتا بس عشان الواحد يبقي عامل حسابه وهو بياكلها يخفف ف الهدوم ولا يتقل
aymanyosef الصــــــــــــاحب الفنــــى
الجنس :
العمر : 35
المزاج : عال وزى الفل بس بعد شوية مش عارف هيبى ازاى تاريخ التسجيل : 18/09/2009عدد المساهمات : 1027
موضوع: رد: طريقة عمل البصاره الجمعة أكتوبر 16, 2009 8:48 pm
اية يا عرفاوى لية كدة بس البصارة هنا كدة الواحد يعمل حسابة وهو داخل المطبخ على كدة المرة الجاية نلاقى بطاطس مقلية وكدة وكيفية التحمير والقلى وكدة انا كنت بقول عليك انك الاكيل بتاع المنتدى اهرب ياض من هنا
موضوع: رد: طريقة عمل البصاره الجمعة أكتوبر 16, 2009 8:54 pm
تسلم ايدك عرفاوى على طبق البصارة دة اللى والله عمرى مااكلتها ولا بحب شكلها ولكن شكلها من ايدك فى الصورة حلو ولكن لما قريت اسمها خرجت بسرعة . ههههههههههههههههههههه. بالله عليك شوفلنا اكلة حلوة وبلاش البصارة دى . ولكن الف شكر على مجهودك وتعبك. وتقبل مرورى وتعليقى. كول مان
موضوع: رد: طريقة عمل البصاره السبت أكتوبر 17, 2009 12:06 am
ميرسى جدا يا جماعه على مروركم واوعدكم انى هجيبلكم الحلو لان الى انا شوفته ان كله جالو احباااااااااااااااااااااااااااااط من البصاره هههههههههههههههههههههههههههههههههه